Blauwhoed.
Waardevol verbindend sinds 1616

Een nieuwe corporate website mét investeringsplatform

 • Client

  Blauwhoed
 • What we did

  Design & Development
 • The Team

  Sites - Interactive storytelling

Uitdaging

Blauwhoed is een vastgoedontwikkelaar in Rotterdam en richt zich op het daarmee aantoonbaar bijdragen aan het welzijn van de bewoners.

Dit doen ze niet door alles zelf te doen maar bewust veel samen te werken. Met opdrachtgevers, experts, omwonenden en toekomstige bewoners.

De uitdaging die ze bij ons neer hebben gelegd is om hun mooie merk en de visie van Blauwhoed goed over te dragen middels een website die de content op ieder apparaat goed weergeeft. Met daarbij een investeringsplatform om de visie op samenwerking een extra boost te geven.

Gebruikers ervaren onze passie, expertise en lef en komen in beweging, doordat we een platform hebben ontwikkeld dat overtuigt verrassend verder te komen met Blauwhoed.

Deliverables

 • Responsive website
 • Headless CMS met server side rendering
 • 2FA (two factor authentication)
 • Speciaal investeringsplatform
 • Hubspot Koppeling
 • Servicecontract met hosting via AWS

... aan het woord

Na een intensieve en succesvolle designsprint, bouwde ConnectHolland een tweeledig platform voor Blauwhoed. Geheel op maat van onze wensen met een stijlvol design. Beide platforms zijn zeer toegankelijk voor onze doelgroepen. Het corporate platform is aansprekend voor onze partners. Het investeringsplatform met MijnOmgeving is gemakkelijk in gebruik voor de investeerders.

Karlijn van Gageldonk - Contentmanager Blauwhoed

Oplossing

Een website die optimaal presteert op elk device. Door een professionele uitstraling, duidelijke focus op kennisdeling met de thema’s verbinden, samenwerken en welzijn. 

Dit zie je onder andere terug aan de vele inhoudelijke blogartikelen onder het menuitem “Kennis”, aan de helder vormgegeven en goed omschreven projecten en aan de inspirerende verhalen over samenwerken onder het menu item “Samen”. 

Het technisch optimaliseren van de website voor SEO en de grote hoeveelheid aan content dragen ook bij aan de zichtbaarheid van Blauwhoed op het web.

Het speciaal ontwikkelde investeringplatform, inclusief interactieve tijdlijn en two factor authentication, zorgt ervoor dat we via de website de mate van samenwerking bij de projecten van Blauwhoed optimaal en veilig in beeld brengen en ondersteunen.

Een duidelijke focus op verbinden, samenwerken en welzijn middels content en functionaliteit.

Het delen van Kennis middels verschillende artikelen in verschillende categorieën

Je eigen omgeving om de vorderingen van het project van jouw investering te kunnen volgen

Resultaat

Een snel en flexibele website met headless CMS, die aansluit op het marketingcommunicatieplan en de visie van Blauwhoed. De website heeft een duidelijke focus op toonaangevende kennisdeling en een professionele aanpak gericht om samenwerken en welzijn. Dit is zichtbaar middels de vele contactmogelijkheden en de open communicatie.


https://blauwhoed.nl/

Meer informatie over deze case?
Sluiten