Ideation

Met onze bak aan ervaring hebben wij methodes fijngeslepen op zo scherp mogelijk innovatie te versnellen. We werken met de beste facilitators, UX-designers, technisch specialisten en communicatie strategen.

We zorgen voor een omgeving waar de creativiteit kan stromen. Of dat nu in ons ‘lab’ is of op locatie. We verzorgen ook volledig remote Design Sprints. Daarvoor bieden we een online omgeving waarin we samenwerken.

Expertise

  • Innovatie roadmap: in een sessie met belangrijke stakeholders komen we tot een gedragen digitale roadmap van 5 stappen. Zo weet je waar je wanneer op moet focussen om je doelen te behalen.
  • Design Sprint: de Design Sprint is een vijfdaagse methode voor impactvolle innovatieversnelling door middel van design, rapid prototyping en het testen van ideeën met echte gebruikers. 
  • Focus sessie: met een focus sessie van een dag of dagdeel brengen we focus en/of energie (terug) in een groep, project of proces.
  • Acceleratie: we maken een groeiplan voor jouw digitale oplossing(en) om hier het maximale resultaat uit te halen en voeren dit plan samen uit.

Wie zijn wij

Jeroen Soeterbroek is oprichter van Connect Holland en een ondernemer pur sang. Met zijn jarenlange ervaring met verschillende type organisaties en diverse digitale oplossingen kan hij optimaal inspireren en adviseren.

Marieke Morsch is Digitaal strateeg en Facilitator. Met haar ervaring in zowel leiderschap en groepsdynamiek als digitalisering helpt ze teams en organisaties groeien.

Paul Niehuis is UX lead bij Connect Holland. Samen met zijn creatieve team user experience designers maken zij de mooiste desgins voor mobiele apps, websites en platformen. 

Paul. UX Lead

Jeroen. Tribe Lead

Ik houd van snelheid en resultaat en pas dit ook toe in mijn werk. Hiermee activeer ik je in het oplossen van jouw digitale uitdagingen.

Marieke. Digitaal Strateeg

Remote Design Sprint

Remote Design Sprint

Ontmoet de andere teams

Sluiten