Directschoon

Regel je zakelijke schoonmaak online

Online de regie houden over zakelijke schoonmaak

Directschoon is een revolutionair concept binnen de facilitaire dienstverlening. Het helpt de klant om de schoonmaak van zijn of haar bedrijfsruimte online en op maat te regelen.

De uitdaging

De klant nog meer controle geven

Veel bedrijven hebben een traditioneel contract met een schoonmaakbedrijf. Daarin zijn uren, taken en tijdstippen van de schoonmaakwerkzaamheden vastgelegd. In het tijdperk van de digitale revolutie moet dat ook anders kunnen, dachten ze bij Gom Schoonhouden. Laten we kijken hoe we gebruikers veel meer zelf de controle kunnen geven en nog beter kunnen servicen naar hun wensen en behoeften. Connect Holland zag daar zijn kans schoon een mooie, baanbrekende oplossing voor te ontwikkelen.

Onze oplossing

Een online platform voor regie over je zakelijke schoonmaak

Directschoon stelt klanten in staat om de schoonmaak af te stemmen op hun daadwerkelijke behoeften en wensen, op ieder moment van de dag. Connect Holland staat, als partner van Gom Schoonhouden, volledig achter dat concept en tekent voor de digitale vertaling ervan. De oplossing was vanaf dag één helder. Een online platform waarop klanten inloggen en online hun schoonmaakafspraken vastleggen, en verplaatsen als dat gewenst of nodig is. Daarbij zijn de kosten en het verbruik direct inzichtelijk. Het mooie is dat je meteen ziet of het contract aansluit op je actuele behoeften. Zo niet, dan pas je het meteen zelf aan.

Het resultaat

Professionele schoonmaak naar wens en behoefte

Directschoon levert de klant de schoonmaakdiensten die écht nodig zijn. En niets meer of minder. De klant houdt de touwtjes in eigen handen. Directschoon biedt professionele schoonmaak die naar eigen wens en behoefte online is in te plannen. Wil je iets veranderen in de uren of tijdstippen? Geen probleem. Op de eigen gebruiksvriendelijke en responsive online omgeving 'mijn Directschoon' log je in via mobiel, laptop, tablet of desktop en verander je direct wat je maar wilt. 

Wil je Directschoon live in actie zien?