Ten Holter Noordam advocaten.
Samen verder dan je denkt.

Een nieuwe corporate website

 • Client

  Ten Holter Noordam advocaten
 • What we did

  Design & Development
 • The Team

  Sites - Interactive storytelling

Uitdaging

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservice advocatenkantoor in Rotterdam. Ze richten zich op de marktgebieden bouw, haven, overheid en zorg. Iedere advocaat heeft zijn eigen expertise en hecht er veel waarde aan om deze kennis te delen. Intern en extern.

Ze kwamen bij ons met de uitdaging om een website te bouwen die paste bij het nieuwe strategisch marketingcommunicatieplan van het kantoor. 

De website moest zich richten op vier pijlers: positionering, zichtbaarheid (vindbaarheid en naamsbekendheid), autoriteit en arbeidsmarktcommunicatie.

Samen verder dan je denkt.

Deliverables

 • Responsive website
 • Headless CMS met server side rendering
 • Koppeling met filebrowser voor faillissementsverslagen
 • Servicecontract met hosting via AWS
 • Migratie van blogberichten, van Wordpress naar de nieuwe website

… aan het woord

Tijdens de tweedaagse Focus Sprint hebben we d.m.v. diverse oefeningen goed nagedacht over hoe onze nieuwe website er uit moest komen te zien, passend bij onze positionering. Het team heeft onze wensen wat betreft functionaliteiten en design heel goed weten te vertalen. Het was intensief traject, waarbij ConnectHolland flexibel en oplossingsgericht met ons heeft meegedacht. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

Sietske - Ten Holter Noordam advocaten

Oplossing

Een website die optimaal presteert op elk device. Door een professionele uitstraling, duidelijke focus op kennisdeling en een persoonlijke aanpak. Dit zie je onder andere terug aan de vele inhoudelijke blogartikelen (kennisdeling) met de contactinformatie, inclusief foto, van de betrokken specialist. 

Het technisch optimaliseren van de website voor SEO en de grote hoeveelheid aan content dragen ook bij aan de zichtbaarheid van Ten Holter Noordam advocaten op het web.

Het werkenbij-gedeelte op de site zorgt ervoor dat alle vier de pijlers zijn ingebed in de website.

Een duidelijke focus op kennisdeling

Alle content netjes verdeeld en gedeeld via specialismen en middels verschillende blogs

Vind wat je zoekt tussen alle specialistische informatie op de site

Resultaat

Een website die aansluit op het strategisch marketingcommunicatieplan van Ten Holter Noordam advocaten. Met een duidelijke focus op toonaangevende kennisdeling en een professionele, persoonlijke aanpak.

https://www.tenholternoordam.nl/

Meer informatie over deze case?
Sluiten