HJF Advocaten BV.
Advocaten

Een corporate website die past bij een nieuwe identiteit

 • Client

  HJF Advocaten BV
 • What we did

  Corporate website
 • The Team

  Full-service Development Squad

Uitdaging

HJF is een ge­re­nom­meerd ad­vo­ca­ten­kan­toor. Met van oudsher een vestiging in het statige Voorburg en sinds niet al te lang een nieuwe in het immer voort­bik­ke­len­de Rotterdam. Totaal anders, dat mag duidelijk zijn. Niettemin vindt de directie dat Voorburg best wat meer op Rotterdam mag lijken. Het was  tijd voor een restyle. RAUWcc begon met de basis in een WHY-sessie.

Op basis van deze sessie creeerde RAUWcc een nieuwe corporate identity. Op basis van deze nieuwe identity zijn wij aan de slag gegaan om de nieuwe website van HJF te realiseren. 

Samen juridisch sterker

Deliverables

 • Corporate identity (RauwCC)
 • Responsive website

Een nieuwe uitstraling

Warm, stijlvol en vast­be­ra­den

HJF

Oplossing

Een responsive website die optimaal presteert op elk mogelijke device. Een persoonlijke maar toch professionele uitstraling waar samenwerken, de mens en makkelijk contact opnemen centraal staan. Dit vertaalt zich naar duidelijke heldere pagina's voor rechtsgebieden, de medewerkers en een contact button die zelfs op mobile een centrale plek heeft in het menu. 

persoonlijk maar toch professioneel

Volledig responsive met sfeervolle fotografie

Rechtsgebieden met specialisten

Resultaat

Een website die perfect aansluit op de nieuwe visie en corporate identity van HJF. De per­soon­lij­ke benadering is ook door­ge­trok­ken naar de diensten en medewerkers pagina's.

Meer informatie over deze case?
Sluiten