Directschoon .
Selfservice portaal voor schoonmaak

Selfservice portaal voor je zakelijke schoonmaak

 • Client

  Directschoon
 • What we did

  Digitale Transformatie
 • The Team

  Full-service Development Squad

Uitdaging

Veel bedrijven hebben een tra­di­ti­o­neel contract met een schoon­maak­be­drijf. Daarin zijn uren, taken en tijd­stip­pen van de schoon­maak­werk­zaam­he­den vastgelegd. In het tijdperk van de digitale revolutie moet dat ook anders kunnen, dachten ze bij Gom Schoon­hou­den. Laten we kijken hoe we gebruikers veel meer zelf de controle kunnen geven en nog beter kunnen servicen naar hun wensen en behoeften. Connect Holland zag daar zijn kans schoon een mooie, baan­bre­ken­de oplossing voor te ont­wik­ke­len.

 

De klant nog meer controle geven
[]

Deliverables

 • Volledig responsive
 • Als MKB zelf makkelijk en snel je schoonmaak regelen 
 • Altijd en overal snel iets kunnen wijzigen

Snel en efficiënt

De communicatie via ons eigen online portaal met de klantenservice werkt snel en efficiënt en bespaart ons veel tijd. Dat deze service ook nog zorgt voor een lagere prijs is een extra pluspunt!

Buro Pinkpop

Oplossing

Di­rect­schoon stelt klanten in staat om de schoonmaak af te stemmen op hun daad­wer­ke­lij­ke behoeften en wensen, op ieder moment van de dag. Wij bouwden een een online platform waarop klanten inloggen en online hun schoon­maak­af­spra­ken vastleggen, en ver­plaat­sen als dat gewenst of nodig is. Daarbij zijn de kosten en het verbruik direct in­zich­te­lijk. Het mooie is dat je meteen ziet of het contract aansluit op je actuele behoeften. Zo niet, dan pas je het meteen zelf aan.

De kosten en het verbruik direct in­zich­te­lijk

Zelf je schoonmaak regelen

Binnen 5 minuten

Resultaat

Pro­fes­si­o­ne­le schoonmaak naar wens en behoefte

Di­rect­schoon levert de klant de schoon­maak­dien­sten die écht nodig zijn. En niets meer of minder. De klant houdt de touwtjes in eigen handen. Di­rect­schoon biedt pro­fes­si­o­ne­le schoonmaak die naar eigen wens en behoefte online is in te plannen. Wil je iets veranderen in de uren of tijd­stip­pen? Geen probleem. Op de eigen ge­bruiks­vrien­de­lij­ke en responsive online omgeving 'mijn Di­rect­schoon' log je in via mobiel, laptop, tablet of desktop en verander je direct wat je maar wilt. 

Live in actie zien? Bekijk directschoon hier.

 

 

Meer informatie over deze case?
Sluiten