De Oogcheck

De Oogcheck

Laagdrempelig oogonderzoek

Het idee achter de Oogcheck is de drempel te verlagen om een professioneel preventief oogonderzoek te laten doen. Deze check doe je namelijk gewoon bij je eigen, lokale opticien. En consumenten gaan eerder naar hun opticien dan naar de oogarts.

Waarom dat nodig is? Als opticiens eenvoudig online hun data en bevindingen kunnen delen met een oogarts komen aandoeningen eerder aan het licht en is snel ingrijpen mogelijk. Een logische gedachte.

Eenvoudig en efficiënt

Wij bouwden een website met zes heldere iconen die de voordelen voor de klant in een oogopslag duidelijk maken. Uitleg over verschillende oogaandoeningen biedt deoogcheck.nl extra meerwaarde. Dit is zowel gebruiksvriendelijk en informatief voor de klant als goed voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Artsen en opticiens hebben een eigen account. Aangesloten opticiens kunnen informatie (data en foto’s) eenvoudig uploaden. Zodra er nieuwe klantgegevens binnenkomen, ontvangt de oogarts een melding. Doordat de website volledig responsive is, kan de oogarts altijd en overal de gegevens beoordelen en laagdrempelig reageren.

Na beoordeling door de specialist worden gegevens, foto’s en beoordeling automatisch in een professioneel rapport verwerkt en teruggestuurd naar de opticien, via het online portal. 

De oogarts altijd dichtbij

De oogarts is dichter bij de consument gebracht door middel van een landelijk dekkend netwerk van goede optiekzaken die de Oogcheck aanbieden. Opticiens versterken hiermee hun dienstverlening. Een eenvoudige werkwijze, zonder ingewikkelde werkprocessen, garandeert een soepele samenwerking tussen oogarts en opticien.

Nieuwsgierig?