ATA Personenalarmering

ATA Personenalarmering

Veilig thuis met een betaalbaar persoonsalarm

Een persoonlijk alarmeringsapparaat is voor veel mensen een veilig idee. Dat kan een vaste voorziening zijn voor in huis, of een draagbare ‘noodknop'. Handig bij een val bijvoorbeeld.

ATA Personenalarmering levert zulke alarmeringsapparatuur. Connect Holland ontwikkelde een website waar belangstellenden een prijsopgave op maat krijgen en hun alarmering direct kunnen aanvragen.

Berekenen en bestellen via de Configurator

direct een persoonlijke offerte

Onze oplossing was de ATA Configurator. Hiermee bereken je snel en eenvoudig een persoonlijk tarief. Het persoonlijke zit hem er in dat de tarieven afhankelijk zijn van factoren als woonplaats, diagnose en zorgverzekeraar. 

Alle opties die mogelijk meewegen, zijn slim verwerkt in de website. De aanvrager vult geen overbodige gegevens in, krijgt direct de juiste prijsopgave en vraagt met één klik het gewenste apparaat aan. Zo simpel dus.

De ATA Configurator is geoptimaliseerd voor computer, tablet en smartphone.

Efficiënt en klantvriendelijk

Deze nieuwe website ondersteunt de werkprocessen van ATA beter dan ooit. Omdat geïnteresseerden zelf alle handelingen online verrichten is dit een werkwijze die ATA ontzorgt en leidt tot een optimale conversie. Ook slaat de applicatie de nieuwe klantgegevens automatisch op in het backendsysteem van ATA.

3000+
Bezoekers per maand
± 5
minuten op de website
Een voorbeeld bekijken?