In een team met developers van beide IT-partners maakte wij de nieuwe corporate website voor LINKIT.

read more

Uitdaging

LINKIT is een full-service, kennisgedreven IT-partner van vooral grotere bedrijven en organisaties. De oude website was sterk gefocust op detachering. Te sterk. Want zij hebben meer te bieden. Een nieuwe website was de wens, eentje die aan de doelgroep laat zien waar ze goed in zijn - in de volle breedte. Op inhoud en op kennis. Niet slechts op de afrekenmodellen die ze hanteren.

LINKIT is gespecialiseerd in het oplossen van IT-uitdagingen voor diverse klanten. En in feite een IT collega van ons. Kortom, dit hadden ze natuurlijk ook zelf kunnen doen. Maar soms is het verstandiger om het dan juist uit te besteden. Dan voorkom je tunnelvisie en weet je zeker dat het de hoogste prioriteit heeft. Voor ons dus een mooie opdracht. Slim van hen, goed voor ons.

De uitdaging die ze bij ons neerlegden was om een nieuwe bedrijfswebsite te bouwen met focus op IT-gerelateerde topics en recruitment, met de nieuwste technieken volgens de hoogste kwaliteitseisen. Bijkomend: het liefst met een team developers uit beide bedrijven en gebouwd op het REACT Front-end framework. Cool!

Client

LINKIT

Product

Corporate / recruitment website
Linkit - Trio 5 Linkit - Trio 4 Linkit - Trio 6

Oplossing

Het hoofddoel van de nieuwe site is thought leadership tonen in topics als cloud-migratie, data-engineering, webdevelopment en OutSystems. Maar ook recruitment van nieuwe, goede developers staat centraal. Met een prominente, geavanceerde zoekfunctie zorgden wij dat deze informatie optimaal en vlot te vinden is. En niet alleen via de standaard navigatie.

Ook aan de online vindbaarheid van LINKIT hebben we gewerkt. Door de website voor SEO technisch te optimaliseren draagt dit hier, samen met de grote hoeveelheid zorgvuldig samengestelde content, sterk aan bij.

Voor een nette, soepel lopende afhandeling van kandidaten voor recruitment hebben we een koppeling gelegd met de recruitment software van Connexys.

Om het maximale uit de website te halen is deze gebouwd met het front-end framework REACT en wordt deze met meerdere tools automatisch getest en gemonitord op kwaliteit, performance en veiligheid

Deliverables

  • Responsive website
  • Headless CMS Strapi 
  • React front-end framework met server-side rendering
  • Geavanceerd zoeken middels elasticsearch
  • Koppeling met Connexys voor recruitment
  • End-to-end testing
  • Servicecontract met hosting via AWS
Het ontwikkelen van deze website in een samengesteld team was super leerzaam. Vreemde ogen dwingen zegt men, en ik denk dat dit voor beide partijen zeker zo was.
Gino Chief Marketing officer
LINKIT en Connect Holland kennen een vergelijkbare cultuur en waren daarom vanaf het begin een goede match.
Gino Chief Marketing officer

Oplossing

Een website die optimaal presteert op elk device, gebouwd door een samengesteld team met developers uit beide bedrijven. Snel en flexibel dankzij het nieuwe snel groeiende headless CMS Strapi en het front-end framework REACT. De website is volledig in de huisstijl van LINKIT, door het gebruik van dezelfde kleuren, fonts en iconen sets.

De website behaalt mooie resultaten in de Google Lighthouse test. Zo scoort de site een 100 op accessibility, 86 op performance en 100 op het gebied van SEO.

Wij zijn trots op het resultaat. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook de gebruikers zijn er blij mee. Zo bleek tijdens gebruikerstests die we uitvoeren voor, tijdens en na het ontwikkelen van deze site.

linkit.nl
100%
Lighthouse accessibility score
/
86%
Lighthouse performance score
/
100%
Lighthouse SEO score
/

Wil je graag meer informatie?

Wat fijn dat je onze case hebt gelezen. Ben je zo enthousiast geworden dat je meer wilt weten. Of zijn bepaalde elementen van de case niet duidelijk?  Neem gerust contact op met de contactpersoon van deze case.

Bel of mail ons!

Vragen over deze case?
Neem contact op met:

Robert
Sluiten