Tulip HR Software

Compleet en gebruikersvriendelijk

Waarom Tulip HR Software? 

De meeste systemen op de markt voor 'Human Resources' zijn veel te duur, te log en bevatten onnodige functies. Wij bouwden een open, simpel en betaalbaar webbased HR-systeem. Software die aan iedere website gekoppeld kan worden. Door de gebruikersvriendelijkheid van het systeem kan iedere gebruiker binnen 5 minuten aan de slag met Tulip. 

De basis van het systeem is gebaseerd op een slim en simpel systeem dat alle informatie over uw klanten opslaat. Interactie via uw website kan via een eenvoudige koppeling worden opgeslagen binnen Tulip. Voorbeelden zijn online sollicitaties, automatische slimme matching, opbouw dossier van medewerker, integratie van online assessments.

Het systeem is uitgerust met een slim taken-opvolgsysteem. Het helpt recruiters en loopbaanadviseurs met reminders voor opvolgacties voor telefoongesprekken, e-mails of meetings. De taken worden samengevat in Realtime Management Informatie.

Ook gerenommeerde organisaties kiezen voor onze betaalbare software zoals Randstad Uitzendbureau, Tempo Team,POSTNL, verschillende Gemeenten, Capgemini,Transportbranche en Apothekersbranche werken met ons systeem.

Product eigenschappen:

Intuïtief en compleet

a

Intercedenten, HR-managers, loopbaanadviseurs, mobiliteitsadviseurs werken graag met onze software.  Onze software kenmerkt zich door de eenvoud in gebruik, geen overdaad aan onnodige functies en het oog voor detail.

Focus op HR

b

Specifieke HR-oplossingen voor Mobiliteitscentra, E-HRM, Employability, Talentmanagement, Recruitment, Vrijwilligerswerk en E-portfolio management.

Handige tools

c

Tulip is een systeem dat je als gebruiker snel onder de knie hebt. Het systeem helpt met het opzetten van een actieve dialoog met uw klanten. Handige tools zoals nieuwsbrieven, SMS, Enquêtes en DM helpen hierbij.

Altijd maatwerk

d

De software heeft een sterke modulaire basis met onbeperkte mogelijkheid tot maatwerk.

Veilige koppelingen

e

Beveiligde API voor snelle koppeling met uw website of bedrijfssoftware (MS DynamicsSAPExact of Oracle).

Snel operationeel

f

Implementatietijd vanaf 2 weken! Wij helpen u bij de basisinrichting van het systeem.

SSL of tokens

g

Toegang via beveiligde verbinding (https) en optioneel via tokens.

Handleiding en training

h

Wij bieden een duidelijke handleidig en introductieworkshop.