Sterke partner in social

Behalve dat Jeroen Soeterbroek onze directeur is, is hij sinds kort ook aandeelhouder van RauwCC. Op 1 juli jongstleden ging hij een gelijkwaardig partnership aan met Maarten Reijgersberg, directeur van het Rotterdamste socialmediabureau.

Hierdoor onderhoudt Connect Holland nauwe banden met RauwCC als het gaat om het delen van kennis, kunde en netwerk. Want, vertelt Maarten, “in de dienstverlening van onze bedrijven voelen en vullen we elkaar perfect aan.”

Content en activatie

Kortom, met RauwCC hebben we een sterke partner in social die ons en onze klanten kan helpen met content en activatie. Waar wij goed zijn in het bouwen van platforms, blinken zij uit in het laden ervan. Een welkome aanvulling!

Over RauwCC

Het Rotterdamste communicatiebureau, met de focus op social media – dat is RauwCC. Van concept tot strategie, van implementatie tot publicatie. Met een uniek team aan contentmakers en contentmanagers. Dus ook voor motion graphics, social video’s, infographics of corporate identities.

RauwCC gelooft - ook in deze tijd van digitale versnelling - in de combinatie van offline en online communicatie. Met een breed pakket aan creatieve en ondersteunende diensten. En die realiseren ze - net als wij - altijd in co-creatie. Samen komen we tot de beste resultaten.