LABtalk
LABtalk: Deep learning en data visualisatie

LABtalk: Deep learning en data visualisatie

26 Apr 2018 - 16:30
Kratonkade 9, Rotterdam

De LABtalk is een periodiek terugkerend mini-event van Connect Holland voor een aantal van onze geselecteerde klanten, bevriende ondernemers en stakeholders.​ ​

Een kleine selectie mannen en vrouwen van de top van ondernemend Nederland (en soms van daarbuiten).

We laten elke maand een super specialist aan het woord op één innovatief onderwerp. Altijd een onderwerp waar we veel van horen, jij als ondernemer echt innovatie disruptie mee zou kunnen bereiken, maar eigenlijk niemand echt van weet hoe het nou zit….. 

De specialist die we uitnodigen heeft diepgaande kennis van het onderwerp én kan het ook nog in begrijpbare taal uitleggen en concrete toepassingen voor jouw business schetsen. Dit keer is de specialist Mustafa Kedilioglu en het onderwerp "Deep learning en data visualisatie". 
 
Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van data en datavisualisatie? Wat is het wezen van ons brein en kunnen we dit nabouwen? Decennialang wilde het maar niet vlotten met kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie gaat een grote impact hebben hoe we in de toekomst omgaan met computers en onze manier van werken.

Mustafa, als Project- en Programmamanager betrokken bij het integreren en in samenhang aanbieden van data van en naar de Tweede Kamer, weet wat er speelt rond deep learning en data visualisatie en deelt zijn kennis graag tijdens LABtalk.